Jos haluat maksaa luottokortilla, luottokorttisi on Verified by Visa tai MasterCard SecureCode.

Mikä on Verified by Visa ja MasterCard SecureCode?
Verifioima Visa ja MasterCard SecureCode ovat ylimääräisiä toimenpiteitä, joita pankki tekee tehdäksesi verkkomaksujen turvallisemmaksi. Tämä koostuu usein ylimääräisestä varmennusvaiheesta online-kassan aikana. Näin pankki voi vahvistaa henkilöllisyytesi ja hyväksyä maksusi.

Oma kortti ei ole Verified by Visa tai MasterCard SecureCode. Mitä nyt?
Ota yhteyttä maksukorttisi liikkeeseenlaskuun. Maksukortilta (Visa tai MasterCard) riippuen voit pyytää pankkiasi aktivoimaan Verified by Visa tai MasterCard SecureCode. Jos sinulla on pankkisi älypuhelinsovellus, voit usein lähettää sovelluksen sovelluksen kautta. Lisätietoja? Klikkaus: